Intro

Salon Cascade is een schoonheidssalon gevestigd in de wijk Nijrees in Almelo.

 

Er worden verschillende gezichtsbehandelingen gegeven, variërend van 30 minuten tot 2 uur. Naast verzorgende en ontspannende gezichtsbehandelingen kan men ook kiezen voor huidverbeterende kuurbehandelingen, een oppepbehandeling en ontspannende lichaamsmassages.

 

Er wordt gewerkt met het Nederlandse merk Cenzaa. Cenzaa staat voor ontspanning, huidverbetering, gezondheid en onvergetelijke geursensaties. Er zitten geen minerale oliën, paraffine, parabenen, chemische en synthetische producten in. Ontspanning en huidverbetering gaan bij Cenzaa hand in hand, het beste uit de natuur wordt gecombineerd met de laatste technologie.

 

Uw huid is een van de belangrijkste organen. U kunt deze in goede conditie krijgen en houden door deze goed te verzorgen met de juiste behandeling en thuisverzorging. Met 1 keer sporten wordt uw conditie ook niet beter, vandaar dat regelmatige verzorging uitermate belangrijk is om uw huid gezond, fit en stralend te houden. Voor uitgebreide informatie over Cenzaa zie de website www.cenzaa.nl